Site Overlay

Kamp

KAMP

KAMPEN 2023

Deze zomer zal er voor scouts Baardegem iets anders uitzien dan gewoonlijk. We trekken namelijk met onze oudste takken richting het buitenland. De jongeren onder ons blijven deze keer iets dichter bij huis. Hier op onze website kan je al heel wat informatie terugvinden.

INSCHRIJVEN

We vragen aan alle ouders om in te schrijven via onderstaande link. Van zodra dit gedaan is en het geld werd overgeschreven op onze rekening is de inschrijving compleet.

Link inschrijvingen: https://forms.gle/gLaoQphXSPsDYKj18

KAMPDATA

Kapoenen en Wouters: 03/07/2023 tot 09/07/2023

Jonggivers en Givers: 17/07/2023 tot 29/07/2023

Jins: wordt zo snel mogelijk met jullie gedeeld

ZONHOVEN

De Kapoenen en Wouters gaan op kamp naar Zonhoven. Alle informatie vinden jullie terug in het kampboekje. Bij opmerkingen of vragen mag u ons altijd een berichtje sturen.

Kampboekje Zonhoven: https://drive.google.com/file/d/12OpqSgJlBmtmFT1njkLS8WUH3Mhly-XQ/view?usp=sharing

EXTRA INFO TSJECHIË

Eén keer om de vijf jaar slaan we onze tenten op in het buitenland. Van 17 tot 29 juli 2023 verblijven de jonggivers en givers in het charmante Tsjechië.

Het spreekt dan ook voor zich dat dit kamp er een beetje anders zal uitzien dan een kamp zoals we het gewoon zijn, in de Ardennen. De vertrouwde ingrediënten, tien dagen plezier en amusement met je mede-givers, -jonggivers en leiding, zullen worden aangevuld met enkele ‘nieuwe’ dingen. Net als in de Ardennen schuwen we het avontuur niet, maar alles zal nog net iets gewaagder, anders en vooral Tsjechischer zijn!

De leiding trok een paar weken geleden richting het verre Tsjechië op zoek naar een lokaal. Een lange voorbereidende zoektocht en heel wat kilometers op de teller leverde een prachtig kampterrein op. We trekken naar Katerinice, een klein dorpje in de regio Moravië. Het dorpje met slechts een kleine 1000 inwoners ligt in het Oosten van het land, dicht tegen de grote stad Zlin. Het internet beschrijft de regio als volgt: Glooiende landschappen met wijngaarden, het schitterende renaissancestadje Telc, de fascinerende stad Brno en indrukwekkende kastelen en burchten.

Zo een buitenlands kamp brengt natuurlijk heel wat organisatie met zich mee. Daarom nodigden we jullie graag uit op onze kampvoorstelling op 29 april om 20u. Daar kwamen jullie heel wat te weten over hoe we zo een buitenlands kamp aanpakken, hoe we daar geraken, waar jullie slapen, wat het kamp allemaal inhoud en natuurlijk jullie kampthema’s. Kon je er niet bij zijn? Alle informatie is terug te vinden in het kampboekje. Bij vragen of opmerkingen mag u ons altijd een berichtje sturen.

Kampboekje Tsjechië: https://drive.google.com/file/d/1Sbr1in6XNLlpGoeqozRgWA_3HISV2noK/view?usp=sharing

INTRESSANT OM TE WETEN:

Via de mutualiteit wordt een deel van het kampgeld terugbetaald. Dit loopt uit tot 5 euro per dag en 100 euro in totaal per jaar. Hiervoor kan je een aanvraag formulier downloaden bij uw mutualiteit of op onze website en laten invullen door ons. De tegemoetkoming wordt dan op uw eigen rekening terug overgeschreven.

UITPAS

Via onderstaande link komt u terecht op de website voor de ‘Uitpas’.

https://www.uitinvlaanderen.be/agenda/e/kamp-scouts-baardegem/0e0219da-c127-4bc5-adc6-c243ead57ae3

Copyright © 2023 . All Rights Reserved. | Chique Photography by Catch Themes