Bouwfeesten

Onze scoutslokalen zijn toe aan vernieuwing en daarom zijn wij enkele jaren geleden gestart met een heus bouwproject. Het huidige kapoenenlokaal en materiaalkot , ofwel de vroegere kleuterschool en chirolokalen, wordt gesloopt tot de bestaand de staalstructuur die eronder zit en een geheel nieuw gebouw wordt op dezelfde plaats neergezet met een praktisch materiaalkot en degelijk kapoenenlokaal. Wij werken hiervoor samen met architect Wouter Dekoning van Atelier Kubiek, die er alvast voor heeft gezorgd dat we onze bouwvergunning gekregen hebben. Om dit alles te financieren organiseren wij van vrijdag 21 september tot en met zondag 23 september “bouwfeesten”.

Tijdens onze bouwfeesten organiseren we een tal van activiteiten waarop iedereen van harte welkom!

VRIJDAG 21 SEPTEMBER:
19.30 ☆ Feestelijke opening