Scoutsjaar 2016 – 2017

Het is zover! Het nieuwe scoutsjaar gaat bijna van start! Dit jaar wordt het een ‘specialleke’…

Wij (scouts Baardegem) vieren namelijk ons 50 jarig bestaan. Om dit te doen organiseren wij een heus feestweekend dat start op vrijdagavond 23 september en zal duren tot zondagnacht 25 september. Omdat normaal onze startdag in dit weekend valt combineren wij deze twee leuke evenementen! Op zaterdag 24 september worden om 14u al onze (nieuwe) leden verwacht aan onze lokalen in perfect uniform. Van 14u tot 17u zal er dan een groot spel gespeeld worden wat dit jaar dus zal fungeren als startdag. Niet te missen dus!
Na het spel kan er vrijblijvend aangesloten worden op ons pastafestijn :).

Voor de verdere planning van dit feestweekend verwijzen we u graag door naar de pagina van 50 jaar.

Het inschrijvingsgeld bedraagt ook dit jaar 35 euro en wordt integraal doorgestort naar Scouts & Gidsen Vlaanderen om de leden te verzekeren. Iedereen mag eerst drie keer ‘proberen’ of de scouts wel iets voor hem/haar is maar moet nadien wel ingeschreven worden om in orde te zijn met de verzekering. De eerste drie keer zijn de leden verzekerd op kosten van de scouts.

Daarnaast gaan we dit jaar op buitenlands kamp naar Slovenië. We trekken enkel met de oudste takken naar het buitenland maar ook de kleintjes worden niet vergeten. Zij gaan van 2 juli tot 9 juli op kamp in lokalen. De exacte data van het kamp van de grote takken volgen zo snel mogelijk.

Een stevige linker!
grenzeloos_groeien