Scoutsjaar 2015 – 2016

Dag iedereen!

Met het nieuwe scoutsjaar in het verschiet geven we graag alvast enkele data en info mee.
In september starten we met de inschrijvingen. Indien het lidgeld door Scouts en Gidsen Vlaanderen niet wordt opgeslagen, bedraagt dit 35 euro. Voor nieuwe leden geldt de regel: je kan drie keer naar de scouts komen zonder lidgeld te betalen, na de derde keer dient dit inschrijvingsgeld betaald te worden zodat de leden verzekerd zijn indien er iets zou voorvallen.

Het eerste weekend van oktober starten we met de scouts. Voor de givers betekent dit dat dan het startweekend zal doorgaan (van 2 – 4 oktober). Voor de rest van de takken zal de startdag plaatsvinden op 4 oktober van 10u tot 17u (meer info volgt nog).

Daarnaast kunnen we ook al zeggen dat de kampdata dezelfde zijn als vorig scoutsjaar.
Dit betekent:
Voor de givers: van 18 tot 29 juli