Welkom!

Welkom op de website van Scouts Baardegem!

Onze leidingsploeg staat elke zondag paraat aan onze lokalen in de Winningstraat van 2 tot 5 om samen met de leden de zotste avonturen te beleven!
Interesse? Kom dan zeker eens langs!

Nieuwsgierig naar wat we doen en wie we zijn? Snuister dan zeker eens rond op onze pagina en ontdek al onze geheimen!

Een stevige linker!

2 months ago

Proficiat Lars Arys, jij had als enige het juiste vakje geraden met Schijt-je-rijk: B18! Lars wint de frigo gesponsord door Elektro Crabbe-Spinoy, af te halen op de scouts!

Photos from Scouts Sint-Margaretha Baardegem's post

TE WINNEN MET ONZE SCHIJT-JE-RIJK! Frigo van beko met 4 VOLLE bakken bier! Gesponsord door Elektro Crabbe-Spinoy. Schijt-je-rijk start morgen 22/09 om 15:00!
1 lotje = €3
2 lotje = €5
LOTJES ... See more

2 months ago

Gefeliciflapstaart Schacht, jij wint zowaar 5 toegangstickets voor Gesloten & Gekleed! 🎉

2 months ago

Voor de laatste keer staat de HUDO staat nu hier, mee te brengen: een pintje bier! 🍻

Zijn jullie er klaar voor?! 💩🚽🗺 #dehudo #scoutsbaardegem

Timeline Photos

Wij zijn er klaar voor, nu jullie nog! Tot morgen ❤️💚 #bouwfeesten #scoutsbaardegem

3 months ago

Proficiat Klaartje, Bieke en Ricardo! Zij hebben 2 gratis maaltijden gewonnen voor het Bouwburgerfestijn. Voor wie te laat was, morgen laatste kans voor een topprijs!

3 months ago

We staan ter plaatse! Wil je kans maken op één van onze prijzen, kom dan zo snel mogelijk naar deze plaats met een fiets!

Spot de HUDO!

« 3 of 11 »