Welkom!

Welkom op de website van Scouts Baardegem!

Onze leidingsploeg staat elke zondag paraat aan onze lokalen in de Winningstraat van 2 tot 5 om samen met de leden de zotste avonturen te beleven!
Interesse? Kom dan zeker eens langs!

Nieuwsgierig naar wat we doen en wie we zijn? Snuister dan zeker eens rond op onze pagina en ontdek al onze geheimen!

Een stevige linker!

Timeline Photos

Wij zijn er klaar voor, nu jullie nog! Tot morgen ❤️💚 #bouwfeesten #scoutsbaardegem

1 month ago

Proficiat Klaartje, Bieke en Ricardo! Zij hebben 2 gratis maaltijden gewonnen voor het Bouwburgerfestijn. Voor wie te laat was, morgen laatste kans voor een topprijs!

1 month ago

We staan ter plaatse! Wil je kans maken op één van onze prijzen, kom dan zo snel mogelijk naar deze plaats met een fiets!

Spot de HUDO!

1 month ago

PROFICIAT Staf, jij wint vandaag 8 lotjes voor schijt-je-rijk! Vandaag alweer niet gewonnen? Morgen maak je nog steeds kans op een prachtige prijs!

1 month ago

Was je gisteren niet gewonnen en ben je boos? Breng mee je BROODDOOS! Spring op je fiets, tram, trein want hier moet je zijn! Spring als eerste op de pot en win het grote lot!

Timeline Photos

Het volledige programma van de BOUWFEESTEN ⚒🛠 Kom dit weekend dus zeker langs!

1 month ago

Proficiat Bas, jij wint vandaag voor 42 euro aan zuipkaarten! Niet gewonnen? Niet getreurd! Morgen een nieuwe kans 🤪

Timeline Photos

Wij staan ter plaatse! Wil je kans maken op een leuke prijs breng vandaag dan een hamer mee! Eerste die op de pot gaat zitten, is de winnaar 🎉